[PDF] Διερεύνηση των επιπέδων αντιοξειδωτικών ουσιών σε κοτόπουλα διαφορετικής διατροφής και εκτροφής
Μ Παπαδάμη - 2022
… υπεύθυνο για την υποβάθμιση της υγείας των κοτόπουλων … η υγεία και των
καταναλωτών. Είναι γεγονός πως τις τελευταίες δεκαετίες η αύξηση της παραγωγής
και της κατανάλωσης πουλερικών (ιδίως κοτόπουλου) στις αναπτυσσόμενες χώρες …
καταναλωτών. Είναι γεγονός πως τις τελευταίες δεκαετίες η αύξηση της παραγωγής
και της κατανάλωσης πουλερικών (ιδίως κοτόπουλου) στις αναπτυσσόμενες χώρες …
[PDF] Συγκριτική αξιολόγηση της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και της περιεκτικότητας σε ολικές φαινόλες και ασκορβικό οξύ σε καρπούς ακτινίδιου που καλλιεργούνται …
Ε Μπέλλου - 2022
… Ακόμα, τα μαύρα μικρά σπόρια στο ακτινίδιο είναι πλούσια σε Ω3 λιπαρά, που
είναι πολύ σημαντικά για την καλή υγεία της καρδιάς. Η θρεπτική αξία των ακτινιδίων,
αν και δεν αναγνωρίζεται άμεσα από τον καταναλωτή, αποτελεί στοιχείο ποιότητας και …
είναι πολύ σημαντικά για την καλή υγεία της καρδιάς. Η θρεπτική αξία των ακτινιδίων,
αν και δεν αναγνωρίζεται άμεσα από τον καταναλωτή, αποτελεί στοιχείο ποιότητας και …
Το μήνυμα αυτό στάλθηκε από το Google Scholar επειδή ακολουθείτε νέα αποτελέσματα σχετικά με το θέμα ["Ατμοσφαιρική ρύπανση" : επιπτώσεις στην υγεία].
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου