[PDF] Βιώσιμες εναλλακτικές πηγές πρωτεϊνών τελευταίας γενιάς: Μέθοδοι επεξεργασίας και ιδιότητες για εφαρμογή σε τρόφιμα
Χ Κυριάκου - 2024
… Η ασφάλεια των τροφίμων και τα περιβαλλοντικά προβλήματα έχουν εξελιχθεί σε
παγκόσμιες κρίσεις που απαιτούν ριζικές λύσεις. Ο παγκόσμιος πληθυσμός
αναμένεται να φτάσει τα 9,8 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, και η πλειονότητα αυτών …
παγκόσμιες κρίσεις που απαιτούν ριζικές λύσεις. Ο παγκόσμιος πληθυσμός
αναμένεται να φτάσει τα 9,8 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, και η πλειονότητα αυτών …
Επάνω εμφανίζονται τα πιο συναφή αποτελέσματα και κάτω τα λιγότερο συναφή αποτελέσματα
[PDF] Σύγχρονες τεχνολογίες και τάσεις για την αξιοποίηση παραπροϊόντων τροφίμων στη βιομηχανία των καλλυντικών
Μ Ραχούτη - 2024
… Προβλήματα που δημιουργεί η απόθεση και η μη ορθή διαχείριση τους Τις
τελευταίες δεκαετίες, οι ανησυχίες σχετικά με τα παραπροϊόντα των τροφίμων και τα
περιβαλλοντικά προβλήματα που προκαλούν, αποτελούν πρόκληση για τις …
τελευταίες δεκαετίες, οι ανησυχίες σχετικά με τα παραπροϊόντα των τροφίμων και τα
περιβαλλοντικά προβλήματα που προκαλούν, αποτελούν πρόκληση για τις …
Το μήνυμα αυτό στάλθηκε από το Google Scholar επειδή ακολουθείτε νέα αποτελέσματα σχετικά με το θέμα ["Περιβαλλοντικά προβλήματα"].
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου