[PDF] Αξιοποίηση παραπροϊόντων ροδιού για το σχεδιασμό νέων προϊόντων τροφίμων με υψηλό φαινολικό περιεχόμενο.
Α Μανιφάβα - 2024
… με θετικά αποτελέσματα στη διατροφική αξία και στην υγεία των καταναλωτών. Με
βάση τα … καθώς, έχει αναφερθεί ότι προκαλεί ατμοσφαιρική ρύπανση. Επιπλέον, η
χρήση παραπροϊόντων … έχει τεράστιες αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις …
βάση τα … καθώς, έχει αναφερθεί ότι προκαλεί ατμοσφαιρική ρύπανση. Επιπλέον, η
χρήση παραπροϊόντων … έχει τεράστιες αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις …
Το μήνυμα αυτό στάλθηκε από το Google Scholar επειδή ακολουθείτε νέα αποτελέσματα σχετικά με το θέμα ["Ατμοσφαιρική ρύπανση" : επιπτώσεις στην υγεία].
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου